Biografie

Harry-Vesseur-1176Al weer ruim 22 jaar (januari 2013 zijn 20-jarig jubileum) beklimt Harry Vesseur met veel plezier tal van podia in binnen- en buitenland.
Zijn eerste optreden samen met zijn toenmalige collega van een sportzaak was een uit de hand gelopen grap om een niet al te best draaiend café een hart onder de riem te steken, en het café wel eens even te voorzien van wat klandizie. Niet gedacht dat de uitbater er werk van zou maken en zo konden de heren een paar weken later, nog nooit opgetreden, aan de bak. Het duo ‘De Twee Turven’ was geboren. Het feestduo De Twee Turven werd vanaf dat eerste optreden meteen volop geboekt.

Na een jaar gingen de twee mannen uit elkaar en besloot Harry solo door te gaan. Tja…dan nog een ‘artiestennaam’?… Nog werkend in de sportschoenenzaak kwamen er namen voorbij als Harry Bundy en Harry White…! Vol in het feest- en Nederlandstalige genre werd het uiteindelijk PARTY HARRY.
De vele jaren daarna heeft Harry tal van optredens verzorgd met zijn toenmalige vaste Dj, Dj Bart. Duo ‘PARTY HARRY & DJ BART’! Hilarische tijden braken aan en steeds meer ervaring werd opgedaan.

Ondertussen ontstond er een plan om éénmalig een optreden te doen met Apeldoornse collega’s en een show te doen zo ongeveer als de Toppers. Met een eigen show en zeker geen kopie gingen ‘De Foppers’ de planken op! Nog hilarischer tijden braken aan en de act ‘De Foppers’ bleek een schot in de roos. Ze werden plankgas geboekt, met als klapper hun show in Shanghai China. Tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds te bewonderen. Ze zijn te boeken via de website van ‘De Foppers’.

Van meet af aan bleek dat Harry een podiumbeest was en dat entertainment bij hem hoog in het vaandel stond. Echter Harry had meer in zijn mars dan alleen maar Nederlandstalige liedjes zingen en feesten compleet uit zijn voegen laten gaan. Gaandeweg ontwikkelde hij zich en breidde hij zijn repertoire enorm uit. Hij ging veel meer nummers zingen waar zijn hart echt lag. Pop, rock, jazz, blues, reggae, dance en disco. De variatie in podia werd daardoor ineens een stuk groter en werd hij inzetbaar op vele verschillende soorten evenementen. Met gemak vult hij in elk genre een mooi programma met de populairste liedjes.

De laatste acht jaar gaat Harry als full-time professioneel zanger door het leven en heeft een mooie lijst aan opdrachtgevers en evenementen op zijn curriculum vitae staan met grote bedrijven en feesten in binnen- en buitenland. Kijk hiervoor bij het tabblad referenties.
Zijn uitgebreide repertoire en het enthousiasme tijdens zijn optredens zorgen voor een performance van een entertainer pur sang en krijgt het publiek waar het recht op heeft. Met ogenschijnlijk speels gemak weet hij binnen no-time een evenement op waarde te schatten en er de juiste sfeer neer te zetten.

Recentelijk is zijn portefeuille uitgebreid met het Ballen Harry ‘ballen gehakt’ project. Net begonnen en er gebeuren mooie dingen. Het is een idee waar Harry al jarenlang mee rondliep en als een soort ‘dream come true’ pakt Harry deze droom nu uit en stort zich ook in de culinaire wereld. Harry dankt iedereen voor hoe het tot nu toe gaat en voor de ongelooflijk goede en mooie start.

Tot op de dag van vandaag treedt Harry met veel plezier op en waardeert elke boeking en/of aanvraag enorm en hoopt u gauw te zien bij één van zijn optredens of opdrachten.

Reageren is niet mogelijk