De Foppers

Wij zijn de Foppers!

“Laat je tekstboekje maar thuis” en word meegesleept door dit heerlijke meezingfestijn. Herkenbare inhakers, dansbare dance-classics en recente tophits passeren de revue, alles gestoken in een energieke, gezellige, tot in de puntjes verzorgde show.

3 artiesten, Chiel van Tongeren, Harry Vesseur en Tom van Zevenbergen, gepokt en gemazeld in “het vak” staken de koppen bij elkaar. Solo waren ze reeds een begrip op de schrale zandgronden van de Veluwe. De combinatie van deze 3 top-entertainers bleek echter een schot in de muzikale roos. Elk met hun persoonlijke kwaliteiten maar zeker als trio ook zeer verfrissend.

“Als we zelf maar lol hebben” was het eerste uitgangspunt. Ten tweede werd, met veel zorg, een repertoire samengesteld. Hits van toen en nu komen in een sneltreinvaart voorbij waarbij het criterium is: herkenning, meezingen en vooral feest, feest, en nog eens feest.

Alweer meer dan 8 jaar luisteren ‘De Foppers’ vele diverse en fantastische
feesten op met hun spectaculaire show.

Hoogtepunt in de loopbaan van De Foppers was hun optreden in 2009 in Shanghai China, waar hun ‘All Inclusive Show’ (2 solo optredens, Dj en Foppers Show) te zien was. Ook hun stadion tour bij o.a. PSV, De Graafschap, AZ en Fc Utrecht was een onvergetelijke ervaring.

Voor liefhebbers van vocale hoogstandjes en het betere danswerk verwijzen wij graag naar resp. het stedelijk conservatorium en het nationaal showballet.

Wilt u feest ? : DE FOPPERS.

Reageren is niet mogelijk