Selecteer een pagina

Events

Door de bijna 30-jarige ervaring in de entertainment in binnen- en buitenland en het uitgebreide netwerk is Party Harry Entertainment & Events is de ideale partner om  op zoek te gaan naar een ideale invulling van uw event of feest.

We zijn gespecialiseerd in het leveren van de juiste artiesten en/of dj’s voor jouw event. Hoe vaak maak je niet mee dat een artiest of line-up totaal niet past bij het feest of event… de plank misgeslagen, hoop geld kwijt en teleurstelling is het resultaat. Wij gaan met jou het gesprek aan. Welke artiesten passen perfect in jou evenement en binnen je budget? Heb je een bepaald thema in gedachten? Wat werkt wel en wat niet? Samen zorgen wij ervoor dat jouw feest of event onvergetelijk wordt.

Daarnaast leveren wij onze eigen concepten aan bedrijven en horeca, compleet met catering. Denk daarbij andere andere aan een mini (food) festival, dinershow, talentenjacht, popquiz, een hilarische bingo of een gezellige karaoke-avond. Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor je? Neem contact op!