Selecteer een pagina

DJ MEGGY V.

Waan je op Ibiza… Ushuaïa, Playa d’en Bossa, Nikki Beach of wat dacht je van Mykonos, Curacao, the Philippines of welke zonnige danslocatie dan ook… beeld je eens in… lekker dansen op het strand…DJ MEGGY V. brengt je in die sferen!

Deze female DJ-babe zorgt voor de heerlijkste dance-sounds en is sfeermaker op elk dancefeest. MEGGY V. zorgt ervoor dat niemand stilstaat als zij op het podium schittert. Haar repertoire bestaat uit diverse dance-stylen, Beach- Club- Deep- Disco- Tropical- Trance en natuurlijk de recenste dancehits zitten erin. Moeiteloos mixt ze de diverse hits in elkaar over op Pioneer Equipment.

De act van DJ MEGGY V. is uit te breiden met MC Harryluya! Hij zorgt voor alle vocale aankondigingen en zweept het publiek op naar een sfeerverhogende energie! This party is really going on!

Vier je een exclusief privéfeest in Ibiza-style, heb je een vet festival waar de beuk in moet of wil je met cachet jouw beursstand aankleden, de mogelijkheden zijn plenty met deze vrolijke jonge dame!

Deze act is uiterst geschikt voor:

  • Festivals
  • Dance-events
  • Ibiza (beach-parties)
  • Exclusive private/business parties
  • Beurzen

90 min. op basis van inprikken (M-set)

Neem contact op via het contactformulier en laat je verrassen!

Voeten van de vloer met DJ MEGGY V!