Selecteer een pagina

Party Harry Geht’s Los!

Gezien op de ZWARTE CROSS ’23 Tirolertent!!!
Party Harry ging ‘richtig Los’ tijdens zijn prime-time optreden op de zaterdagavond in de Tirolertent van de Zwarte Cross, en het publiek ook!! Wat een gekkenhuis, wat een feest! Zie zijn socials voor een impressie!

De Oktober- en Après Ski feesten hebben de afgelopen jaren een gigantische stijging in populariteit doorgemaakt. Ver daarvoor was Party Harry al groot liefhebber van de Duitstalige (feest)hits.

Tijdens de optredens van ‘Party Harry Geht’s Los’ passeren alle nieuwe en oude feest hits de revue. Van Roland Kaiser en Andreas Gabalier en Helene Fischer, maar dan in een vette remix en in de “orginale Deutsche Sprache”, zodat je dan het échte Duits- Oostenrijkse gevoel krijgt met een waanzinnig hoog entertainment en feestgehalte. Geheid de tent plat en voor degene die op wintersport / Après ski gaan of liefhebber is van oktoberfeesten, een feest der herkenning! Memorabel zijn zijn jaarlijkse optredens in Oostenrijk, maar ook in Zwitserland, Duitsland en Nederland heeft hij een onuitwisbare indruk hintergelassen! Hopf, Hopf, Hände zum Himmel und los geht’s mit der Party Harry !
De show van Party Harry kan worden aangevuld met Hübsche Heidi voor mensen met een goed oog voor vrouwelijk schoon en een scherp luisterend oor!
Hübsche Heidi kan bij hem als support- ‘Zugabe’ act bijgeboekt worden. De oogverblindende feestdame Hübsche Heidi laat menig hart sneller kloppen met haart vertolkingen van o.a. ‘Atemlos durch die Nacht’ van Helene Fischer en ‘Ich bin wie du’ en is een verfrissende support act die menigeen nog lang zal heugen!

‘Wie heisst die Mutter von..’ Johnny Däpp? Auf geht’s mit Der Party Harry! Er geht Los!!

 

Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in!