Selecteer een pagina

Party Harry Geht’s Los!

Net als in 2023 is Party Harry Geht’s Los weer te zien op de ZWARTE CROSS ’24 in de Tirolertent!!! Maar ook in Oostenrijk op de Aprèsski en de Oktoberfesten is hij dit jaar weer te zien.

De Oktober- en Après Ski feesten hebben de afgelopen jaren een gigantische stijging in populariteit doorgemaakt. Ver daarvoor was Party Harry al groot liefhebber van de Duitstalige (feest)hits.

Tijdens de optredens van ‘Party Harry Geht’s Los’ passeren alle nieuwe- en oude feesthits de revue, maar dan in een vette remix en in de “orginale Deutsche Sprache”, zodat je dan het échte Duits- Oostenrijkse gevoel krijgt met een waanzinnig hoog entertainment en feestgehalte. Geheid de tent plat en voor degene die op wintersport / Après ski gaan of liefhebber is van oktoberfeesten, een feest der herkenning! Memorabel zijn zijn jaarlijkse optredens in Oostenrijk, maar ook in Zwitserland, Duitsland en Nederland heeft hij een onuitwisbare indruk hintergelassen! Hopf, Hopf, Hände zum Himmel und los geht’s mit der Party Harry !
In repertoire o.a. Hula Palu, Ich sing ein liad für dich, Die immer lacht, Ein Stern, Verdammt ich lieb dich, Auffe auf den Berg, Wie heisst die Mutter, Sierra Madre del Sur, Johnny Däpp, der Zug hat keine Bremse, Layla und viele viele andere topfhits!

De show van Party Harry Geht’s Los kan worden aangevuld met Hübsche Heidi! Voor mensen met een goed oog voor vrouwelijk schoon en een scherp luisterend oor!
Hübsche Heidi kan als support- ‘Zugabe’ act bijgeboekt worden. De oogverblindende feestdame Hübsche Heidi laat menig hart (en niet alleen van de männer) sneller kloppen met haar vertolkingen van o.a. ‘Atemlos durch die Nacht’ van Helene Fischer en ‘Ich bin wie du’!
Een verfrissende support act die menigeen nog lang zal heugen!

‘Wie heisst die Mutter von..’ Johnny Däpp? Auf geht’s mit Der Party Harry! Er geht Los!!

 

Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in!