Selecteer een pagina

‘Een zanger maakt je nog geen entertainer..!’

En dát is nou precies waarin Party Harry zich onderscheidt!

Entertainment stroomt bij Harry door zijn aderen. De juiste sfeer neerzetten, interactie met het publiek, improvisatievermogen, gevoel voor show, aangevuld met zijn natuurlijke charisma en flinke dosis humor maken hem de rasartiest en entertainer die hij sinds 1993 is! Zijn repertoire is zeer breed en zijn optredens blinken uit in variatie. Zijn specialiteit is FEEST! Nederlands -Duits- of Engelstalige feesthits?.. Hij heeft ze allemaal. De juiste muziek op het juiste moment is essentieel voor een geslaagd feest of event!

Het ‘lezen’ van een feest/event en de juiste invulling geven eraan is een kwaliteit die bij Harry vanaf het begin van zijn carrière met de paplepel is ingegoten. Door de opdracht aan te voelen en uit te voeren is hij op diverse events uitstekend inzetbaar en van toegevoegde waarde op elk evenement.

Van stadionoptredens tot exclusieve private-parties in binnen- en buitenland, Harry has been there. Onlangs trad hij op in de Tirolertent op de Zwarte Cross ’23 en voegt hij dit optreden toe aan zijn lijstje topoptredens, naast die van Shanghai, Kenia en Curacao. Bekijk zijn indrukwekkende lijst aan referenties van optredens en podia uit binnen- en buitenland.

Voor Party Harry is geen feest gek genoeg!

Boekingen en optredens via Party Harry Entertainment zijn altijd tot in de puntjes verzorgd, van offerte tot en met de evaluatie van de boeking. We laten geen onduidelijkheden over. Strak, duidelijk en goed geregeld!

Wil je meer weten? Vul onderstaand formulier in!