Selecteer een pagina

Biografie

Sinds 1993 beklimt Harry met veel plezier tal van diverse podia in binnen- en buitenland. Eén van zijn laatste kunstjes, zijn optreden met Party Harry Geht’s Los op de Zwarte Cross ’23 zorgde op de zaterdagavond primetime voor een fantastische uitbundige sfeer! Een memorabele avond.

De laatste 15 jaar gaat Harry als fulltime professioneel zanger door het leven en heeft een mooie lijst aan opdrachtgevers en evenementen op zijn curriculum vitae staan op feesten in binnen- en buitenland. Met optredens o.a. op Curaçao en in Kenya, Shanghai, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, België, Frankrijk. Kijk hiervoor bij referenties.
Zijn uitgebreide repertoire en het enthousiasme tijdens zijn optredens zorgen voor een performance van een entertainer pur sang en krijgt het publiek waar het recht op heeft. Met ogenschijnlijk speels gemak weet hij binnen no time een evenement op waarde te schatten en er de juiste sfeer neer te zetten.

Historie en ontstaan van Party Harry

Zijn eerste optreden samen met zijn toenmalige collega van een sportzaak was een uit de hand gelopen grap om een niet al te best draaiend café een hart onder de riem te steken, en het café wel eens even te voorzien van wat klandizie. Niet gedacht dat de uitbater er werk van zou maken en zo konden de heren een paar weken later, nog nooit opgetreden, aan de bak. Het duo ‘De Twee Turven’ was geboren. Het feestduo De Twee Turven werd vanaf dat eerste optreden meteen volop geboekt.

Na een jaar gingen de twee mannen uit elkaar en besloot Harry solo door te gaan. Tja…dan nog een ‘artiestennaam’…? Nog werkend in de sportschoenenzaak kwamen er namen voorbij als Harry Bundy en Harry White…! Vol in het feest- en Nederlandstalige genre werd het uiteindelijk PARTY HARRY. De jaren daarna heeft Harry tal van optredens verzorgd met zijn toenmalige vaste DJ, DJ Bart. Duo ‘PARTY HARRY & DJ BART’! Hilarische tijden braken aan en steeds meer ervaring werd opgedaan en alle cafés, bars en kleine feestjes werden aangedaan.

Van meet af aan bleek dat Harry een podiumbeest was en dat entertainment bij hem hoog in het vaandel stond. Echter had hij meer in zijn mars dan alleen maar Nederlandstalige liedjes zingen en feesten compleet uit zijn voegen laten gaan. Gaandeweg ontwikkelde hij zich en breidde hij zijn repertoire enorm uit. Pop, rock, jazz, blues, reggae, dance en disco. De variatie in podia werd daardoor ineens een stuk groter en werd hij inzetbaar op vele verschillende soorten evenementen. Met gemak vult hij in elk genre een mooi programma met de populairste liedjes.

Ook de podia veranderden vanaf die tijd, grotere podia, festivals en zelfs meerdere stadionoptredens, maar ook vooral vanuit de zakelijke markt kwamen er steeds meer opdrachten. Businessclubs, Rotary verenigingen, bedrijven en exclusieve privéfeesten van captains of industry is waar Harry tegenwoordig veel te zien is. Harry staat natuurlijk bekend om zijn ongekende feestoptredens. Jarenlang brak ie menig tentje af en wisten de mensen waarom ze hem geboekt hebben! Wil je feest? Dan krijg je feest! Party Harry is daarom niet meer weg te denken uit de Nederlandse feestscene.

De afgelopen 10 jaren heeft Harry ook zijn peilen gericht op de Duitstalige markt, Après ski en Oktoberfeesten.De laatste jaren Geht’s Harry dus auch Los op zijn Duits, de beste Duitstalige feestliederen giet hij in een eigen jasje en zo komen de kneiters voorbij in originele spraak en in de remix, feest gegarandeerd!

Tot op de dag van vandaag treedt Harry met veel plezier op en waardeert elke aanvraag enorm. Hij hoopt je dan ook gauw te zien bij één van zijn optredens of misschien wel op jouw eigen feest.

Party Harry, meer dan 27 jaar feest!

Laat je gegevens achter en Harry neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.